Šesta po redu humanitarna modna revija u organizaciji Rotarakt klubova Beograd- Singidunum i Beograd- Čukarica biće održana 29. Marta sa početkom u 20:00h u Promenadi, u Beton hali uz podršku domaćih modnih dizajnera. Reviju će otvoriti naša proslavljena  tekvondistkinja Milica Mandić.

Na reviji će svoje kreacije prikazati jedanaest dizajnera: MATES, AKT, TIJANA ŽUNIĆ, MODNI STUDIO KJARA, JASMINA ALEKSIĆ STANKOVIĆ I MAŠA STANKOVIĆ, KRISTINA MIJAČEVIĆ, LEPA DANOJEVIĆ, IGOR JAGIĆ, INES-ATELIER, LINEA LETIZIA, ZISTAKIS ATELIER, J&M UNIQUE STUDIO DESIGN.

Posetioci revije će imati priliku da uživaju u plesnom nastupu poznatog  baletskog igrača Milana Gromilića, akrobatskoj tački na trapeze Tanje  Milanović, a samu reviju će otvoriti naša poznata  džez pevačica Lena Kovačević, dok će u ulozi manekenke biti naša poznata tekvondistkinja Milica Mandić.

Rotarakt klubovi Beograd- Singidunum I Beograd Čukarica pozivaju sve zainteresovane da u što većem broju dođu I podrže ovaj događaj.

Ulaz je 400 dinara, a haljine će se prodavati po promotivnoj ceni od 100€. Sav prihod će biti doniran Kliničko bolničkom centru “ZEMUN” – bolnici za pedijatriju.

Nakon revije, za dobru atmosveru  biće zaduženi DJ DADA SELECTAH i Bend 6. ČULO.

March 27, 2018