Jedan od ciljeva IT Lige je podsticanje teambuilding – a među zaposlenima, promovisanje IT kompanija kao i promovisanje sporta i zdravog života. Kako bi realizovali pomenute ciljeve neprestano radimo na unapređenju postojećih i uspostavljanju novih vidova saradnje.

Naše ideje i ciljeve prepoznala je kompanija Joberty koja deli iste vrednosti kao i mi. Iz tog razloga odlučili smo se na zajedničku saradnju.

Joberty je platforma za zapošljavanje i razmenu iskustava o radu u IT kompanijama. Oni veruju da su startapi i tehnološke kompanije nosioci napretka društva. Zato žele da daju doprinos razvoju domaće IT zajednice kroz što veću vidljivost i transparentnost u poslovanju.

IT profesionalci mogu da pročitaju komentare, saznaju plate i benefite, kao i iskustva sa intervjua pre nego što apliciraju za posao. IT kompanije mogu da oglašavaju poslove i brendiraju svoje profile, kako bi se istakli na IT tržištu, privukli talente i pozicionirali brend poslodavca.

Radi ostvarenja uverenja i ciljeva, daju obećanje sebi i drugima da će se u svakodnevnom radu rukovoditi sledećim principima: sloboda, anonimnost, autentičnost, integritet, pouzdanost, profesionalnost, neutralnost i pravičnost.

Zajedno možemo da promenimo IT svet u Srbiji na bolje.

Za više informacija postetite joberty.rs.

February 10, 2021