I taj dan se približio! IT Liga, među brojnim humanitarnih akcijama tradicionalno organizuje i All Star događaj u kojem učestvuju najbolji igrači i najbolji trojkaši naše Lige.

Kao i do sada, u saradnji sa organizacijom “Srbi za Srbe” i “Trojka iz Bloka” ulaznice za događaj 09.04.2022. godine u sportskoj hali “Vizura” naplaćivaće se, a sav prihod od prodatih ulaznica biće doniran u humanitarne svrhe.

Humanitarni karakter naše Lige prepoznala je i kompanija Dunav osiguranje koja je i pokrovitelj ovogodišnjeg “All Star” događaja.

U poznatoj sportskoj hali, na pomenutoj utakmici, snage će odmeriti izabranih 24 igrača iz 16 ekipa učesnica koji će nositi dresove ekipa “Hardware” i “Software” posebno izrađenih za ovaj dan.

Na poluvremenu utakmice, održaće se takmičenje u šutiranju trojki gde će pobednik poneti titulu najboljeg trojkaša lige.

Pozivamo sve koji su u mogućnosti da prisustvuju ovoj manifestaciji i doprinesu da i ova naša humanitarna akcija bude što uspešnije izvedena. 09.04.2022. godine SC “Vizura”, Tošin bunar br. 224/a Početak: 16:00 časova Humanitarna “All Star” utakmica IT Lige!

Vidimo se!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *