Sport Rooms je novi, jedinstveni koncept, nastao u želji da tradicionalni muški događaj – “utakmica sa ortacima”, izgleda upravo onako kako to muškarci zamišljaju. Sport Rooms je mesto za potpuni doživljaj bilo kog sportskog događaja, kreiran za prave ljubitelje sporta i druženja. Ovo je zapravo nešto mnogo više od gledanja utakmica.

Prostor je višenamenski. Idealan je za organizaciju team building aktivnosti, rođendana za mališane i odrasle, kao i održavanje seminara i radionica. Prvi Sport Rooms nalazi se na Novom Beogradu, u žiži poslovnih aktivnosti, na adresi Milutina Milankovića 1/35. Sadrži tri sobe sa kapacitetom do 10 osoba. Sobe su tematskog karaktera i svaka od njih sa sobom nosi različit ambijent – stadion, dnevna soba i bioskop.

Sport Rooms predstavlja idealno mesto za team building aktivnosti malih i srednjih kompanija, kao i određenih sektora većih kompanija. Do sada su im poverenje ukazale Atlantic grupa, Heineken, Pepsico, MaxBet i drugi. 

Koncept ovog tipa ne postoji nigde u svetu. Pored jedinstvenog ugađaja uz gledanje sportskih događaja, Sport Rooms podržava i sam sport kao generalni sponzor IT lige u košarci za sezonu 2018/2019. 

Za više informacija posetite sajt sportrooms.rs

February 13, 2019