U subotu 22. decembra i nedelju 23. decembra 2018. godine, održaće se humanitarna akcija Košarkaške IT Lige za decu sa dečijeg odelenja bolnice u Beogradu.  Tog vikenda će se održati utakmice 6. kola na kojima će se sastati sledeće ekipe Saga – Acumenics, Mulhbauer – Seven Bridges i Bosch – Vip mobile.  Cilj akcije je da pomognemo našim mališanima i da im ulepšamo predstojeće Novogodišnje i Božićne praznike. Ulaz za ovu himanitarnu akciju naplaćivaće se u vidu slatkiša i slaniša koji će biti donirani deci. Ekipe IT Lige će pomoći tako što će svi igrači, doneti po jedan paketić koji ćemo zajedno sa prikupljenim slatkišima od ulaznica dati mališanima. Zato Vas ovom prilikom pozivamo da dođete u balon Corn 22. i 23. decembra da pre svega budete humani i decu iz bolnice učinite srećnijom, a potom i da navijate za svoje favorite. 

Utakmica koja će obeležiti ovaj vikend je između ekipa Mulhbauer i Seven Bridges, kao jedne od ekipa koje se nalaze u vrhu tabele. Na poluvremenu utakmica dodelićemo nagradu najboljima u dosadašnjem takmičenju IT Lige za sezonu 2018/19. Eto još jednog razloga da budete sa nama ovog vikenda i uživate u sjajnoj igri.  

Igrači će pomoći svojom igrom na terenu, a Vi navijanjem sa tribina, a mališanima će to značiti mnogo. Ipak su to deca kojima je potrebna pažnja i bilo koji vid pomoći je dobrodošao.  Zato hajde da zajedno doprinesemo da njihovo odrastanje bude što lepše i bezbrižnije. Osoblje IT Lige će takođe donirati određen broj paketića jer smo svi zajedno jedan tim.

Još jednom pozivamo sve zaposlene iz firme, čije košarkaške ekipe učestvuju na ovom takmičenju, da podrže svoje kolege, zatim pozivamo porodice ekipa, njihove prijatelje i sve koji žele da pomognu deci, da dođu u što većem broju da se svi zajedno družimo i učinimo nešto lepo. I naravno ne zaboravite “karte” za ulaz i paketiće.

Sportski pozdrav!

Osoblje IT Lige

December 19, 2018