Košarkaška IT Liga je prvi projekat u Srbiji koji na jednom mestu okuplja IT svet, ali na
terenu. Želimo da okupimo veliki broj IT firmi i IT fakulteta koji će više upoznati svoj tim,
sklapati nova prijateljstva, a možda i upoznati budućeg poslodavca.

IT Liga je prvenstveno rekreativno-zabavnog karaktera koji će Vam pružiti priliku da pokažete timski rad, ali ovog puta na košarkaškom terenu. Za sebe ne kažemo da smo najbolji, ali nudimo najbolje uslove, i to najbolji balon u Beogradu “Corn Product” , profesionalne sudije, čime pre svega ističemo našu profesionalnost i odanost ovom poslu. Isto tako, mi smo jedina Liga koja ima obezbeđenu prvu pomoć na terenu. U sklopu balona se nalazi i kafić sa pogledom na teren, koji je idealno mesto za predah nakon napornog meča, kao i prilika da uživo pratite utakmice Vaših rivala. Tokom prve sezone smo stekli poverenje kod svih ekipa i saradnika, a u predstojećoj sezoni očekujemo još više uzbuđenja, napetosti, borbenosti i naravno da bude još bolja.

Druga sezona startuje 17. novembra 2018. godine i traje do kraja maja naredne godine. Ove godine će pored nekoliko starih ekipa biti i par novih, od kojih očekujemo da će osvežiti ovu sezonu i učiniti je drugačijom i još dinamičnijom.

Deset ekipa će se kroz dvokružni sistem takmičenja i “knock-out” fazu boriti za titulu šampiona IT Lige. Za trenere smo omogućili da putem našeg sajta quantox.itliga.rs vrše prijavu za svaku utakmicu.

Generalni sponzor košarkaške IT Lige je “Sport Rooms”.

Košarkašku IT ligu će upotpuniti i novi sponzori i partneri među kojima su “Helloworld.rs”,” Zora sport”, “KK Rivers – BM”, “Wine Room shop&bar”,”Restoran Stara Kuća” i mnogi drugi.

Dali smo Vam dovoljno razloga da nam se pridružite.

Budite naši takmičari, sponzori ili jednostavno dođite da uživate i navijate za svog favorita.

Sportski pozdrav!

Organizacija IT Liga

November 10, 2018