Posle uspešno završene prve polovine regularnog takmičenja, vreme je da nastavimo  ovu sezonu u još boljoj atmosferi. Početak drugog dela sezone 2018/19 košarkaške IT Lige počeo je 23. februara 2019.godine. Ekipe nastavljaju da igraju u svom dobro, poznatom ritmu i očekujemo od njih puno novih iznenađenja na terenu. Sve utakmice će se odigrati u balonu Corn kao što ste i navikli.

U nastavku takmičenja košarkaške IT Lige očekuje vas mnogo novih dešavanja. Najavljujemo humanitarnu manifestaciju All Star Weekend koja će biti održana u saradnji sa organizacijama „Trojka iz bloka“ i „Srbi za Srbe“ pod sloganom „Budi bliže igri“. Prikupljen novac će ići porodici kojoj je pomoć potrebna.

Pored sadašnjih partnera i sponzora košarkaške IT Lige, „Helloworld.rs“-a, „Zore Sport“, „Sport Rooms“-a i drugih, sa zadovoljstvom vam predstavljamo nove partnere: „Sportex“, Hotel „Srbija“,  „Domaće kiflice“ i „Flight School“. Sva ostala obaveštenja pratite na našem sajtu quantox.itliga.rs.

Trenutno prvo mesto na tabeli zauzima VIP, odmah iza njega je Seven Bridges sa 3 boda manje, zatim Mühlbauer, RT-RK i Acumenics koji dele isti broj bodova. Ostala mesta redom zauzimaju Saga, Bosch i Microsoft. Stanje na tabeli može potpuno da se promeni do kraja takmičenja. Očekujemo da će vladati još jači timski duh među igračima i da će se igrači boriti kao i do sada.

Na rasporedu su utakmice 9. kola: u subotu 02.03.2019.god. u 17:00h sastaće se Bosch i Saga. U nedelju 03.03.2019.god u 17:00h igraće VIP i Acumenics, zatim istog dana u 18:00h nadmetaće se Microsoft i Mühlbauer i na kraju u nedelju u 19:00h na teren će zajedno izaći RT-RK i Seven Bridges.

Svim igračima želimo puno sreće i  uspeha u nastavku takmičenja košarkaške IT Lige u sezoni 2018/19.

February 28, 2019