U nedelju 14.04.2019.godine odigraće se druga All Star utakmica košarkaške IT Lige pod sloganom `Budi bliže igri’. Zajedno sa humanitarnom organizacijom, organizovaćemo sportsko-humanitarnu manifestaciju. Naime, igraće se utakmica u kojoj će se sastati ekipe HARDWARE i SOFTWARE. Ekipe će činiti po 3 igrača iz svakog tima, koji učestvuju u našoj košarkaškoj IT Ligi. Naravno kao i prošle godine, i ove godine ćemo imati poznate ličnosti iz sveta košarke, koji će uveličati ovaj događaj i doprineti za bolje sutra ugroženim porodicama.

Ulaz za All Star će se naplaćivati i sav iznos koji bude prikupljen ići će u humanitarne svrhe. Košarkaška IT Liga će pomoći nekoj od višečlanih porodica koja živi u teškim materijalnim uslovima u kojima oskudevaju u najosnovnijim životnim potrebama. Tog dana, a i tokom cele sezone košarkaške IT Lige, sprovedena je akcija, a to je da se sve tehničke i isključujuće greške naplaćuju i sav novac odlazi u humanitarne svrhe fondaciji Srbi za Srbe i projektu Trojka iz bloka.

Na poluvremenu utakmice, takmičari će imati priliku da se oprobaju u brzom šutiranju trojki, a najboljem od svih biće uručena nagrada. Očekujemo da će svi naši igrači prihvatiti ovaj izazov.

Možemo se slobnodno pohvaliti prethodnom All Star utakmicom u prošloj sezoni, gde smo uspeli da prikupimo više od 30.000 dinara.  Na taj način smo pomogli šestočlanoj porodici Iličić iz Ripnja i bar malo olakšakali i učinili život srećnijim.

Ovom prilikom pozivamo sve ljude dobre volje da nam se pridruže, i da zajedničkim snagama prikupimo sredstva i učinimo nekome život lepšim i boljim.

Vidimo se u balonu Corn, u nedelju 14.04.2019. u 17:00 časova.

Sportski pozdrav!

April 3, 2019