U okviru devetog kola Košarkaške IT lige, pobede su zabeležili MÜHLBAUER, PMC, i PRODYNA. Slobodna ekipa je bila NITES.

Jedini neporaženi tim u ligi, MÜHLBAUER, ubedljivo je savlado TELETRADER, rezultatom 56:38. Već posle prve četvrtine je bilo plus 11 za pobedničku ekipu, da bi do kraja susreta prednost konstantno rasla i dostigla maksimalnih 18 razlike u korist MÜHLBAUER-a. Pobednika su do sedme pobede predvodili Knežević sa 15 i Nikolić sa 14 poena. Kod TELETRADER-a se istako Đurđić sa 11 postignutih koševa.

Najubedljiviju pobedu je ostvario PMC koji je bez većih problema savladao klub SAGA, 72:48. Ključna je bila treća deonica koju je PMC dobio 24:9. Blistao je Popić sa 23 koša, dok je kod SAGA-e, jedini dvocifreni košarkaš bio Predić sa 12 poena.

PRODYNA je upisala veoma važnu pobedu protiv ekipe MANPOWER GROUP. Konačni ishod utakmice je bio 50:34. Ovo je treći trijumf ekipe PRODYNA, koju je predvodio sjajni Gornjaković sa 24 poena, dok MANPOWER još uvek nije zabeležio nijednu pobedu.

Narednog kola će se odigrati derbi susret između PMC-a i NITES-a. Obe ekipe imaju po šest pobeda, s tim što PMC ima dva poraza, a NITES samo jedan.

Pored derbija kola, igraju se i mečevi TELETRADER – SAGA, odnosno MANPOWERGROUP – MÜHLBAUER.

February 28, 2018