Stigli smo do samog kraja!

U nedelju 12.05.2019. godine ćemo dobiti novog šampiona košarkaške IT Lige! 

Dve polufinalne utakmice koje su se odigrale prošlog vikenda donele su nam dosta uzbuđenja, posebno meč između ekipe Acumenics i ekipe Saga. Nakon tri četvrtine u kojima je Saga imala prednost, ekipa Acumenics počela je sve boljom igrom da topi prednost protivnika što je dovelo do veoma neizvesne završnice koja se ne viđa često na košarkaškim terenima a koja je na kraju dovela do neočekivanog prolaska ekipe Saga u finale Lige čime je ovaj tim napravio korak dalje u odnosu na prošlu godinu zagarantovavši sebi odličje. 

U drugoj polufinalnoj utakmici, posebno u prvom poluvremenu videli smo egal utakmicu, gde je ekipa Muhlbauer pružila vrhunski otpor favoritu Vip Mobile-u zbog čega je na poluvremenu semafor pokazivao nerešen rezultat. Drugo poluvreme obeležilo je ‘dodavanje gasa’ momaka u crno-zlatnim dresovima što je rezultiralo da Vip Mobile prođe u finale gde ih dočekuje ekipa Sage.

Nedelja 12.05.2019. godine. Čeka nas još jedna krajnje neizvesna i interesantna utakmica, za bronzano odličje, kao I iščekivanje još jednog iznenađenja u režiji Sage! Dođite u nedelju u balon Corn Product od 17.00 časova i prisustvujte sjajnom druženju i poslednjem poglavlju u borbi za medalje!

Vidimo se!

May 10, 2019