• Kapiten Marko Jelić
  • Lokacija Tadije Sondermajera 11/11a

2023

Pridružili se ligi

18

Igrača u ekipi

Kühne + Nagel je osnovan 1890. godine u Bremenu u Nemačkoj, a međunarodno sedište kompanije nalazi se u Cirihu (Schindellegi). Sa više od 80.000 zaposlenih na preko 1300 lokacija u više od 100 zemalja, Kühne + Nagel je jedna od vodećih svetskih logističkih kompanija.

Jak položaj kompanije zasnovan je na organizovanju transporta u pomorskom, vazdušnom i kopnenom saobraćaju i ugovornoj logistici, sa jasnim fokusom na obezbeđivanju naprednih IT rešenja svojim klijentima. Kühne + Nagel d.o.o. Beograd, kao filijala Kühne + Nagel International AG, osnovan je maja meseca 2002. godine i predstavlja deo svetske mreže kompanije.

Kühne + Nagel Globalni servisi EMEA region (KN GS EMEA), sa sedištem u Beogradu i Solunu, podržava poslovanje Kühne + Nagel filijala u Evropi, na Bliskom istoku i u Africi i odgovoran je za izvršavanje operativnih zadataka u okviru Kühne + Nagel organizacije. KN GS BEG počeo je sa radom 2009. godine i od tada je značajno porastao, tako da sada zapošljava preko 1800 posvećenih profesionalaca u Beogradu i preko 400 u Solunu koji podržavaju biznis na efikasan i pozdan način.